Skip to main content
  • Regler for snerydning i Odense

    Har du styr på reglerne for snerydning? Snerydningsreglerne gælder for hele landet og altså også Odense. Her kan du læse mere om reglerne for snerydning, så du ved, hvad du som grundejer skal være opmærksom på, når sneen falder.

Reglerne for snerydning – hvor og hvornår?

Når sneen falder, gælder det for alle grundejere, at der skal ryddes sne og saltes mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen (dog først fra kl. 8 om søndagen). Der skal sørges for snerydning af alle gangarealer og steder, hvor der færdes mennesker på matriklen samt 10 meter ud fra ejendommens skel. Det betyder, at der skal ryddes sne og saltes på f.eks. fortove, havegange, parkeringspladser, bagindgange, trapper, indkørsler osv. Er du grundejer, eksempelvis af en virksomhedsgrund i Odense, skal du sørge for at have ryddet og saltet, inden første medarbejder møder ind. Har du grund et sted, hvor der færdes mange mennesker, skal der også foretages snerydning efter kl. 22. Reglerne for snerydning gælder dog ikke kun sneen på jorden. Ligger der f.eks. snedynger på tagene, eller hænger der istapper herfra, skal du enten fjerne disse eller spærre af og sørge for at advare med skiltning.

Hvad sker der, hvis reglerne for snerydning ikke overholdes?

Det er vigtigt, at du som grundejer overholder reglerne for snerydning, ellers kan det koste dig dyrt, og værst af alt, så kan folk komme til skade. Hvis folk falder og slår sig, vil du som grundejer kunne risikere at skulle hæfte for personskaden, og det kan have større økonomiske omkostninger. Derudover kan politiet give dig bøder, hvis de opdager, at der ikke er udført snerydning og saltning af din grund i Odense.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Skal vi hjælpe dig med at overholde reglerne for snerydning af din grund i Odense?

Hvis du synes, det er irriterende at skulle stå tidligt op for at rydde sne, eller hvis du ikke kan overskue at sætte dig ind i reglerne for snerydning, så tvivl ikke. Vi hjælper dig meget gerne med at overholde reglerne for snerydning af din ejerforening, andelsboligforening eller virksomhed i Odense, og vi sørger for, at der er ryddet og saltet alle de korrekte steder på din grund, så du kan tage den med ro, når sneen falder. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på tlf: 73 70 84 48