Skip to main content

Snerydning og saltning på Fyn

Hvordan vintervejret bliver i Danmark varierer meget. Nogle år har vi næsten ingen sne, mens der andre år er snestorme og hvid jul. Den store variation år efter år betyder, at det nogle gange kommer bag på folk, at der er en række regler, der skal overholdes, når det gælder snerydning her i landet – og det gælder også på Fyn. For selvom snevejr kan være lig med sjov og leg, kan store mængder sne og isglatte fortove eller trapper også føre til personskader. Er du virksomhedsejer eller har du ansvaret for snerydning af en grundejerforening på Fyn, og synes du, det er svært at holde styr på reglerne for snerydning? Så er du landet det rette sted. 

Professionel snerydning på Fyn

Hos Snevagten kan du frit overlade snerydningen til os – vi leverer til hele Fyn og klarer snerydning både på erhvervsgrunde og udendørs gangarealer ved grundejerforeninger. Med mere end et årtis erfaring, rykker vores dygtige snemænd hurtigt ud og står for din snerydning på Fyn – så kan du eller dine medarbejdere slappe af velvidende, at alle regler for snerydning og saltning er overholdt. Fordi snerydning er så uhørt vigtigt for, at vores dagligdag kan fungere ordentligt om vinteren, mener vi ikke, at prisen for at få leveret hjælp udefra, skal koste det hvide ud af øjnene. Det eneste hvide ved vores snerydningsaftaler, er den sne, vi rydder for dig. Med vores skræddersyede aftaler, som tager udgangspunkt i din grund på Fyn samt dine specifikke behov, er du garanteret en god oplevelse med os. Vores glade kunder strækker sig over hele landet, og derfor lover vi, at vi også vil gøre en dyd i at gøre dig til en tilfreds kunde, når vi leverer snerydning til din adresse på Fyn. Snerydning løber i vores blod, hvilket skinner igennem i det faktum, at vi gør arbejdet ordentligt i første omgang. Der kan ikke gås på kompromis med lovene omkring snerydning på Fyn, hvorfor vi heller ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Undgå ubehagelige overraskelser, når sneen daler og tegn en aftale med os om at stå for din snerydning på din adresse på Fyn allerede i dag.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Kontakt os for at høre mere

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores abonnementsordning, hvor vi sørger for snerydning og saltning af din grund på Fyn, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 73 70 84 48. Vi glæder os til at høre fra dig!